Fatih Anadolu Lisesi

WEB https://efal.meb.k12.tr
Adres : Gültepe Mahallesi Işıyan sokak No27 Odunpazarı Bld.Park Bahçeler Md. karşısı Odunpazarı Eskişehir
VİZYON : Bilgi çağında, üstün akademik başarıya sahip ,iletişimi yüksek, öncü ve üretken bir okul olmak…
MİSYON : Milli benliği kuvvetli,kendine güvenen,iletişimi yüksek,düşünen,hedefleri doğrultusunda çalışan bireyler yetiştiririz.
BAŞARILAR : Türkiye´nin ilk 16 lisesi içinde yer aldı.

Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Servis : Şehrimizin her tarafından öğrenci servisimiz vardır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Gültepe Mahallesi Işıyan sokak No27 (Odunpazarı Bld.Park Bahçeler Md. karşısı) Odunpazarı Eskişehir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 1 km uzaklıkta olup, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 0,5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 170
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Taban 94.6010 Tavan 100
Okulun Sınav Başarı Durumu : % 90
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : % 90
Sportif Etkinlikler : Futbol,futsal,tekvando,yüzme,masa tenisi,badmington,basketbol,voleybol,atletizm.
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK Bilim Fuarı her sene yapılıyor.Bilim olimpiyatlarına ,Beyin bilgi yarışmalarına ,TUBİTAK Proje yarışmalarına katılıyor.
Proje Çalışmaları : 9.-10. sınıflar mecburi,diğer sınıflar bağımsız olarak Sosyal Sorumluluk Projelerine katılır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Başvurular her sene yapılıyor.
Diğer Hususlar : ´´hedefleri olanlar için´´